Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fuvola

Fedezze fel a fuvola különböző típusait a Fuvola Típusok kategória gyűjtőoldalán! Választékunkban megtalálhatóak ezüstözött és részben ezüst hangszerek egyaránt, ezáltal a lágyabb hangszínt kedvelők is kiválaszthatják a számukra megfelelő hangszert.  Tekintsen körbe választékunkban, fedezze fel a különböző gyártók hangszereit: A&S, Vivace, Yamaha, Pearl, Trevor James, Roy Benson, Armstrong, Viento, Schagerl, és a Jupiter fuvolákat. 

Piccolo Piccolo
Piccolo fuvolát választhat a könnyebben megszólaltatható műanyag, illetve a nemesebb hangszínnel rendelkező fa kompozit piccoloink közül. Ezüstözött billentyűkkel ellátott hangszereink E-mechanikás kialakításuknak köszönhetően kényelmessé teszik a játékot.
Fuvola Fuvola
A C-hangolású fuvoláink között egyaránt megtalálhatóak a kisebb tanulók számára megfelelő kanyarfejes, illetve az egyenes kialakításúak, inline és offset billentyűs, ezüst vagy ezüstözött szájrésszel, fejjel, vagy testtel rendelkező fuvolák, így minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb hangszert.
Altfuvola Altfuvola
Altfuvolánk a sterling ezüst száj- és fejrésznek, valamint az ezüstözött billentyűknek köszönhetően lágy hangszínnel rendelkezik.
Basszusfuvola Basszusfuvola
Ez az izgalmas hangszer rendelkezik a legmélyebb hangterjedelemmel, és a kézzel készített sterling ezüst száj- és fejrésznek, valamint az ezüstözött billentyűknek köszönhetően lágy hangszínnel.