Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

József Andrásné, Szmrecsányi Magda: Útmutató a Zenei előképző tanításához – könyv

Ár:
1.620 Ft
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
József Andrásné, Szmrecsányi Magda: Zenei előképző csomag – kotta József Andrásné, Szmrecsányi Magda: Zenei előképző csomag – kotta
2.700 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Útmutató az előképző csoportokkal foglalkozó tanárokat kívánja munkájukban, illetve a 'Zenei előképző' használatában segíteni.

Könyvünk összeállításában legfontosabb célunk az volt, hogy annak gyakorlatai természetes és fokozatos haladást tegyenek lehetővé.

Az előképző tanítás feladata a 7-9 éves gyermekek általános zenei képességeinek rendszeres fejlesztése. A foglalkoztatás alapja sok zenei élmény, zenei anyaggyűjtés, és az ehhez kapcsolódó tárgyi ismeretek elsajátítása. A tanítás a gyermekek korának megfelelően színes, változatos, játékos. A kisgyermekek életeleme a mozgás; ennek segítségével nehézségei ösztönösen megoldódnak. Ezért a mozgás a tanításnak elsőrendűen fontos tényezője. A fenti célokat tanításunkban sok oldalról, sok részletmunkával kell megközelítenünk, hogy a gyermeket a jó zene szeretetére, a zene szép és értelmes kifejezésére neveljük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!